بهترین دمنوش برای پریود شدن کدام است؟

بهترین دمنوش برای پریود شدن دمنوشی است که موجب انقباضات رحمی شود و باعث شود پوشش داخلی رحم از بین برود. اگرچه این دمنوش‌ها به‌لحاظ علمی ثابت نشده‌اند، اما برخی از آنها مورد مطالعه قرار گرفته‌اند و بسیاری از این دمنوش‌ها در طب سنتی استفاده می‌شوند (معمولاً در آمریکای جنوبی، آفریقا و آسیا).

 

بهترین دمنوش برای پریود شدن

قبل از اینکه بخواهیم بهترین دمنوش برای پریود شدن را در سایت پریهان معرفی کنیم، توجه به این نکته حائز اهمیت است که از باردار نبودنتان مطمئن باشید  چون این دمنوش‌ها می‌توانند بر رشد جنین تاثیر بگذارند.

 

دمنوش زنجبیل

دمنوش زنجبیل برای پریود شدن

دمنوش زنجبیل برای مصرف در دوران بارداری نیز بی‌خطر است، البته باید مراقب دوز مصرفی آن باشید (بهتر است 1 تا 3 گرمی یا نصف قاشق چایخوری و حداکثر به مدت 3 تا 4 روز باشد). دوز بالای دمنوش زنجبیل باعث انقباضات رحمی می‌شود. اگر پریودتان به تاخیر افتاده، می‌توانید از دمنوش زنجبیل به‌عنوان بهترین دمنوش برای پریود شدن استفاده کنید.

 

ادویه‌های گرم برای چای اینها هستند

 

طرز تهیه دمنوش زنجبیل

2 الی سه سانتی‌متر (تقریباً یک اینچ) از ریشه زنجبیل ورقه ورقه شده را در یک فنجان آب داغ بریزید و اجازه دهید به مدت 5 تا 10 دقیقه دم بکشد. این دمنوش را از صافی رد کنید. می‌توانید دو الی سه بار در روز از این دمنوش میل کنید.

 

دمنوش سنا

دمنوش سنا برای پریود شدن

سنا گیاهی طبیعی با خواص ملینی است، اما می‌تواند موجب انقباضات رحمی نیز شود. سنا حاوی موادی است که موجب تحریک انقباضات عضلات می‌شود. گیاه سنا علاوه‌بر درمان یبوست می‌تواند به پریود شدن کمک کند.

 

طرز تهیه دمنوش سنا

2 گرم (تقریباً نصف قاشق چایخوری) برگ سنا را در یک فنجان آب داغ بریزید و اجازه دهید به مدت 5 تا 10 دقیقه دم بکشد. سپس دمنوش را از صافی رد کنید. دمنوش سنا را می‌توانید 2 الی سه بار در روز میل کنید.

چون گیاه سنا به‌عنوان یک ملین شناخته شده است، احتمال دچار اسهال شوید که طبیعی است. به‌طور ایده‌آل، این دمنوش را نباید بیشتر از 3 بار در روز مصرف کرد، چون می‌تواند موجب ناراحتی شکمی شود و باعث شود بدن‌تان آب زیادی را از دست بدهد.

 

دمنوش آویشن برای درد قاعدگی

 

دمنوش سرد برگ تربچه

دمنوش تربچه برای پریود شدن

مطالعات بر روی تربچه نشان می‌دهد که دمنوش‌ سرد تربچه می‌تواند موجب تحریک رحم و پریود شدن شود. این تاثیر احتمالاً مرتبط با ساپونین‌ها و آلکالوئیدهای یافت شده در برگ‌های تربچه است. این مواد می‌توانند انقباضات در عضله شکمی، روده و رحم را تحریک کند.

 

حتما بخوانید:

 بوی بد واژن قبل از قاعدگی

 

طرز تهیه دمنوش سرد تربچه  

برای تهیه بهترین دمنوش برای پریود شدن، 5 الی 6 عد برگ تربچه و آب را داخل بلندر بریزید و با سرعت بالا هم بزنید تا ترکیبی یکدست حاصل شود. این مایع را از صافی رد کنید. می‌توانید دو الی سه بار در روز از دمنوش سرد برگ تربچه استفاده کنید. مصرف برگ تربچه بی‌خطر است و پر از مواد مغذی است. برگ تربچه دارای مقدار زیادی ویتامین ث و آنتی‌اکسیدان‌هایی است که به سلامتی‌تان کمک زیادی می‌کند.

 

دمنوش پونه کوهی

دمنوش پونه کوهی برای پریود شدن

پونه کوهی گیاه معطری است که در برخی کشورها برای تحریک انقباضات رحمی استفاده می‌شود. در بسیاری از مواقع، از دمنوش پونه کوهی در انتهای بارداری برای کمک به زایمان راحت استفاده می‌شود. پونه کوهی به دلیل خواصی که دارد، می‌تواند موجب پریود شدن شود.

 

طرز تهیه دمنوش پونه کوهی  

یک فنجان آب داغ را بر روی یک قاشق غذاخوری پونه کوهی بریزید و اجازه دهید 5 دقیقه دم بکشد. بگذارید سرد شود، سپس از صافی عبور دهید. می‌توانید 2 الی 3 بار در روز از دمنشو پونه کوهی به‌عنوان بهترین دمنوش برای پریود شدن استفاده کنید.

 

چه کسانی نباید از این دمنوش‌ها استفاده کنند

دمنوش‌هایی که به پریود شدن کمک می‌کنند، جریان خون منظم را در رحم و در عضلات رحمی تغییر می‌دهند. بنابراین، این دمنوش‌ها نباید در دوران بارداری مصرف شوند، چون می‌توانند به شدت بر رشد جنین تاثیر بگذارند.

چون بسیاری از این دمنوش‌ها دارای تثیر ملینی هستند، کودکان و افراد مسن نباید از این منوش‌ها بنوشند، مگر آنکه تحت نظارت پزشک باشد.

 

این دمنوش‌ها در بارداری مضر هستند

 

علت‌های تاخیر در پریود شدن

رایج‌ترین علت تاخیر در پریود شدن، بارداری است. با این وجود، تاخیر در پریود شدن می‌تواند به خاطر تغییرات هورمونی، استرس یا جذب بالای کافئین باشد (مانند شکلات، قهوه). اختلالاتی مانند سندرم تخمدان پلی‌کیستیک (PCOS) نیز می‌تواند موجب تاخیر در پریود یا پریود شدن زود هنگام شود.

اگر به باردار بودن‌تان شک دارید، قطعاً خوردن این دمنوش‌ها باید اجتناب شود.

 

چه موقع به پزشک مراجعه کنیم؟

تاخیر در پریود نسبتاً در بین زنان رایج است و هر زنی حداقل یک بار در عمر خود آن را تجربه می‌کند. اگر پریودتان بیشتر از یک هفته است که به تاخیر افتاده است یا ناراحتی‌های شدید شکمی را تجربه می‌کنید اما پریود نمی‌شوید، بهتر است با پزشک متخصص مشورت کنید.

 

تهیه و ترجمه: اختصاصی مجله اینترنتی پریهان

منبع: tuasaude.com

تمامی حقوق وب سایت محفوظ می باشد. | طراحی وب سایت توسط دارکوب