ماهی سالمون در بدنسازی مشهور است و منبع غنی از پروتئین برای بدنسازان محسوب میشود. سالمون یکی از عالیترین منابعی است که توسط متخصصان تغذیه و کارشناسان غذا توصیه میشود. اما بدنسازان چگونه باید از این ماده غذایی استفاده کنند؟ در پریهان میخواهیم به همه این سوالات پاسخ دهیم؟
ماهی سالمون یک ماهی پرتوی پرتو از خانواده آزاد ماهیها است. سالمون عمدتاً بومی آبهای اقیانوس آرام و آمریکای شمالی است. همچنین ماهی سالمون موجوداتی نسبتاً مقاوم هستند. این نوع ماهیهم هم میتوانند در آب دریا و هم آب استخر زندگی کنند. سطوح شوری ماهی سالمون بسیار زیاد است.
اما چرا ماهی سالمون اینقدر در بدنسازی توصیه میشود.
سالمون به کاهش فشار خون و بهبود عملکرد سلولها کمک میکند.
بدنسازان برای حفظ حجم عضلانی ضروری به پروتئین زیادی نیاز دارند. ماهی سالمون در بدنسازی باعث تقویت استخوانها نیز میشود.
ویتامین ب در این ماهی به وفور یافت میشود. نقش این ویتامین در بدنسازی مهم است چون انرژی لازم را به بدن میرساند.
پتاسیم ماهی سالمون بسیار بیشتر از موز است که به تنظیم فشار خون بدنسازان کمک میکند.
ماهی سالمون در بدنسازی چون حاوی سلنیوم است به سلامت استخوان بدنسازان همچنین کاهش خطر ابتلا به سرطان کمک میکند.
بیشتری آنتیاکسیدانی که این ماهی دارد، آستاگزانتین است. این آنتیاُکسیدان به کاهش خطر بیماری قلبی کمک میکند.
همه ما میدانیم که برای بدنسازی نیاز به پروتئین زیادی داریم و بر همین اساس انتخاب ماهی گزینه خوبی است. حداقل دو بار در هفته باید ماهی بخورید. ماهی سالمون جزو ماهیهای روغنی محسوب میشود. ویتامین D و اسیدهای چرب امگا 3 آن بالا است. این اسیدها باعث میشوند تا احتمال از دست دادن عضلات کاهش یابد و هورمونهای رشد تقویت میشوند. میتوانید در هفته یک وعده ماهی سفید بخورید و یک وعده ماهی سالمون.
اگر میخواهید از خوردن ماهی سالمون در بدنسازی بیشترین نتیجه را بگیرید یک ساعت بعد از تمرین بخورید. بسیاری از مطالعات نشان میدهند که مصرف منابع عالی پروتئین بعد از تمرین باعث جذب بهتر آن میشود.
متعادل کردن جذب پروتئین در طی روز
پروتئین برای ترمیم عضلات و کمک به قویتر شدن عضلات بدنسازان مهم است. وزنتان را به پوند ضربدر 0.5 گرم و 0.8 گرم کنید تا بفهمید که چه مقدار پروتئین در روز نیاز دارید. میتوانید پروتئین را از منابع دیگر نیز دریافت کنید مانند گوشت قرمز، شیر، تخممرغ یا لوبیاها.
تهیه و ترجمه: اختصاصی مجله اینترنتی پریهان