هر بیمار دیابتی این سوال برایش پیش می آید که چه گوشتی برای دیابت خوب است؟ گوشت کم چرب و جایگزین های گوشت بهترین گزینه برای افراد مبتلا به دیابت هستند. گوشت های پر چرب و فرآوری شده حاوی چربی های ناسالمی هستند که می توانند کلسترون خون و خطر ابتلا به بیماری دیابت را افزایش دهند. در این مقاله در این مورد با شما صحبت خواهیم کرد که از کدام نوع گوشت برای رژیم دیابتی استفاده کنید و از کدام نوع گوشت استفاده نکنید. همچنین شما را با جایگزین های مناسب برای گوشت آشنا خواهیم کرد.
افراد مبتلا به دیابت باید بدانند که چه گوشتی برای دیابت خوب است؟ لیستی که در ادامه برای شما تهیه کرده ایم توسط انجمن دیابت آمریکا تایید شده است و بر اساس مقدار پروتئین چربی و کالری مورد نیاز بیماران تهیه شده است.
ریز مغذی که برای هر گوشت به آن اشاره شده است برای 1 اونس گوشت مصرفی است.
گوشت های بسیار کم چرب دارای 1 گرم چربی و 35 کالری در هر پرس هستند. در این لیست فقط می توانیم گوشت بوقلمون یا سینه مرغ بدون پوست را در نظر بگیریم که جزو گوشت های بسیار کم چرب هستند. از گوشت های کم چرب می توانید برای تهیه آبگوشت برای دیابتی ها استفاده کنید.
گوشت کم چرب دارای 3 گرم چربی و 55 کالری است. انواع گوشت کم چرب عبارتند از:
چه گوشتی برای دیابت خوب است؟ برخی از گوشت ها نسبت به گوشت هایی که در بالا اشاره کردیم کمتر سالم هستند ولی می توانید در حد تعادل این نوع گوشت ها را مصرف کنید.
گوشت با چربی متوسط حاوی 5 گرم چربی و 75 کالری در هر1 اونس پرس است. بیماران دیابتی باید این نوع گوشت ها را در حد بسیار کم بخورند و یا فقط گهگاهی از این نوع گوشت ها در رژیم غذایی خود استفاده کنند. انواع گوشت با چربی متوسط عبارتند از:
افراد مبتلا به دیابت باید از مصرف گوشت های پر چرب و گوشت های فرآوری شده پرهیز کنند. گوشت های پر چرب حاوی 8 گرم چربی و 100 کالری به ازای هر 1 اونس پرس هستند. گوشت هایی که باید پرهیز کنید عبارتند از:
مقدار گوشتی که هر فرد باید در روز مصرف کند به عوامل مختلفی بستگی دارد از جمله سن، اندازه بدن و سطوح فعالیت.
بر طبق گزارشات کارشناسان، فردی که در روز باید 2000 کالری دریافت کند باید 50 گرم پروتئین در روز مصرف کند و کمتر از 10 درصد کالری از چربی اشباع شده باشد.
بر طبق انجمن غذا و دارو (FDA)، افراد باید انواع غذاهای حاوی پروتئین را انتخاب کنند و منابع گیاهی و ماهی و سینه مرغ را جایگزین برخی دیگر از گوشت ها کنند.
برخی مطالعات به ارتباط بین مصرف گوشت و ابتلا به دیابت نوع 2 اشاره کرده اند. محققان بر روی بیش از 340 هزار فرد بزرگسال در هشت کشور اروپایی به مدت 11 سال تحقیق کردند. افرادی که مصرف گوشت بالاتری داشتند مخصوصا گوشت قرمز و گوشت های فرآوری شده در معرض ابتلا به دیابت نوع 2 قرار گرفته بودند.
در مطالعه دیگری که بر روی 63 هزار فرد بزرگسال چینی انجام گرفته بود، محققان دریافتند افرادی که به مقدار زیادی گوشت قرمز می خورند به دیابت نوع 2 مبتلا می شوند.
این مطالعات، اهمیت یک رژیم سالم را در کنترل بیماری دیابت نشان می دهند.
در پاسخ به این سوال که چه گوشتی برای دیابت خوب است، بد نیست با جایگزین های گوشت هم که گزینه بهتری هستند آشنا شوید.
انجمن دیابت آمریکا توصیه کرده است که افراد دیابتی حداقل باید دو بار در هفته ماهی مصرف کنند. انواع ماهی ها برای بیماران دیابتی عبارتند از:
بر طبق تحقیقات، ماهی های پر چرب که حاوی اسیدهای چرب امگا 3 هستند ممکن است به کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی عروقی کمک کنند.
جایگزین های گیاهی برای گوشت می توانند انتخاب سالمی برای افراد دیابتی باشند. یک بررسی در سال 2018 نشان داد که افراد مبتلا به دیابت که از رژیم گیاهی پیروی کردند، بهبود سلامتی خود را به صورت زیر تجربه کردند:
جایگزین های پروتئین گیاهی عبارتند از:
غلات کامل مانند گندم، برنج و جو نیز نیاز روزانه به پروتئین را برطرف می کنند. یک رژیم گیاهی دقیق شامل غلات کامل، منابع پروتئینی و چربی های سالم مانند آووکادو و روغن زیتون است.
کلام آخر
در این مقاله به این سوال پاسخ دادیم که چه گوشتی برای دیابت خوب است؟ افراد مبتلا به دیابت می توانند گوشت کم چرب، ماهی و جایگزین های گیاهی را در رژیم غذایی خود استفاده کنند. این افراد باید از گوشت هایی که چربی های اشباع شده یا چربی های ترانس هستند خودداری کنند تا خطر کلسترول بالا و بیماری قلبی را کاهش دهند.
منابع:
https://www.medicalnewstoday.com/articles/meats-for-diabetes