چه هورمونی باعث لاغری می شود؟ معرفی 1 هورمون که بر وزن تاثیر می گذارد

چه هورمونی باعث لاغری می شود؟ حفظ برخی از هورمون ها مانند هورمون کورتیزول و استروژن در سطوح بهینه می توانند تاثیرات مثبتی بر وزن تان بگذارند. هورمون ها مواد مهمی هستند که به عنوان پیام رسان های شیمیایی در بدن تان محسوب می شوند. هورمون ها تقریبا هر فعالیتی را در بدن تسهیل می کنند از جمله متابولیسم، گرسنگی و سیری. چون بسیاری از این هورمون ها مرتبط با اشتها هستند، برخی از این هورمون ها نقش مهمی را در وزن بدن بازی می کنند.

 چه هورمونی باعث لاغری می شود؟

در ادامه می خواهیم 1 هورمون به شما معرفی کنیم که بر وزن بدن تاثیر می گذارند.

انسولین

انسولین هورمون ذخیره سازی مهمی در بدن است که توسط پانکراس تولید می شود. در افراد سالم، انسولین ذخیره گلوکز را در عضلات، کبد و سلول های چربی برای استفاده بعدی بهتر می کند- گلوکز قند ساده ای است که از غذا وارد بدن می شود.

بدن شما انسولین را در مقادیر کمتر در طی روز ترشح می کند و در مقادیر بیشتر بعد از وعده های غذایی ترشح می کند. سپس این هورمون گلوکز را از غذا وارد سلول ها می کند. مقاومت به انسولین یکی از مشکلات رایجی است که باعث توقف واکنش سلول های بدن تان به انسولین می شود. این بیماری منجر به افزایش فشار خون می شود چون در این حالت انسولین نمی تواند گلوکز را به سمت سلول های بدن تان ببرد.

سپس پانکراس برای تلاش برای تقویت جذب گلوکز حتی انسولین بیشتری تولید می کند. مقاومت به انسولین مرتبط با چاقی است که می تواند نقش مهمی را در ابتلا به برخی بیماری ها مانند دیابت نوع 2 و بیماری های قلبی بازی کند. توصیه ما این است که به عادت های سبک زندگی تان دقت کنید و به روش های زیر حساسیت به انسولین را بهبود بخشید.

نکاتی برای بهبود مقاومت به انسولین

  • به طور منظم ورزش کنید: تحقیقات نشان می دهند که برای بهبود مقاومت به انسولین، ورزش با شدت بالا و متوسط توصیه می شود.
  • عادت های خواب تان را بهتر کنید: نداشتن خواب کافی یا خواب باکیفیت مرتبط با چاقی و مقاومت به انسولین است.
  • اسیدهای چرب امگا 3 بیشتری مصرف کنید: تحقیقات نشان می دهند که مکمل های امگا 3 ممکن است به بهبود مقاومت به انسولین در افراد مبتلا به بیماری هایی مانند دیابت کمک کنند. اگر دوست ندارید مکمل مصرف کنید، خوردن غذاهایی مانند ماهی، آجیل، دانه ها و روغن های گیاهی را بیشتر کنید.
  • رژیم غذایی تان را تغییر دهید: رژیم مدیترانه ای که شامل انواع سبزیجات و همچنین چربی های سالم از جمله مغزدانه و روغن زیتون است ممکن است به کاهش مقاومت به انسولین کمک کند. می توانید از قرص منوفیت نیز استفاده کنید.
  • وزن متعادلی داشته باشید: در افراد چاق، کاهش وزن و کنترل وزن ممکن است به بهبود مقاومت به انسولین کمک کند.
  • بر روی کربوهیدارت ها با شاخص گلیسمی پایین تمرکز کنید: به جای تلاش برای حذف کربوهیدارت ها از رژیم غذایی تان، کربوهیدارت هایی با شاخص گلیسمی پایین و فیبر بیشتر مصرف کنید.

 

 

 

 

https://www.healthline.com/nutrition/9-fixes-for-weight-hormones

 

 

تمامی حقوق وب سایت محفوظ می باشد. | طراحی وب سایت توسط دارکوب