پودر قهوه اسپرسو را خودتان در خانه تهیه کنید

پودر قهوه اسپرسو بسیار تیره است و قهوه فوری محسوب می‌شود. این نوع قهوه فوراً در مایعات حل می‌شود و در واقع می‌توان گفت قهوه اسپرسو مناسب قهوه لاته در صبح نیست. قهوه اسپرسو بیشتر توسط شیرینی‌پزها برای طعم‌دهی شیرینی‌جات استفاده می‌شود. احتمالاً می‌دانید که پیدا کردن پودر اسپرسو سخت است. اگر هم پیدا کرده باشید، نه تنها خیلی گران است، بلکه احتمالاً به‌اندازه‌ای که لازم دارید نتوانید تهیه کنید.

طرز تهیه پودر قهوه اسپرسو

طبق گزارش سایت پریهان، پودر قهوه اسپرسو از دانه‌های خشک شده قهوه تهیه می‌شود. در این مقاله می‌خواهیم خودمان پودر اسپرسو را تهیه کنیم.

برای این کار، ابتدا پودر قهوه را بر روی سینی فر پخش کنید. سپس، سینی فر را در پایین‌ترین دمای ممکن فر در داخل فر قرار دهید. بهترین دما برای این کار، 170 درجه فارنهایت است. هدف از این کار، خشک کردن پودر قهوه است نه برشته کردن آن. بهتر است از فواید و مضرات کاپوچینو هم بدانید.

پودر اسپرسو بر روی سینی فر

می‌توانید چندین ساعت پودر قهوه را در داخل فر قرار دهید تا کاملاً خشک و کمی ترد شود. بعد از دو ساعت، پودر قهوه خشک می‌شود، اما ترد نمی‌شود. احتمالاً 30 دقیقه هم زمان برای ترد شدن لازم دارد.

زمان مورد نیاز برای پودر اسپرسو

 

سپس، این پودر را در آسیب قهوه بریزید و تا زمانیکه تبدیل به پودر ریزی شود، آن را آسیاب کنید. اگر آسیاب قهوه ندارید، برای درست کردن پودر قهوه اسپرسو می‌توانید از بلندر، غذاساز یا حتی از یک هاون استفاده کنید.

آسیاب قهوه

خوب این هم از پودر قهوه اسپرسو. آماده شد!

مراحل تهیه

 

چگونه از آن استفاده کنیم؟

پودر قهوه اسپرسو در اغلب اوقات در پخت شیرینی استفاده می‌شود، مخصوصاً شیرینی‌هایی که در آن از شکلات استفاده می‌شود. این پودر باعث می‌شود طعم شیرینی بی‌نظیر شود. اگر می‌پرسید که برای تهیه شیرینی از چقدر پودر اسپرسو استفاده کنم باید بگویم که یک چهارم قاشق چایخوری کافی است، البته به دستور تهیه شکلات هم بستگی دارد.

 

تهیه و ترجمه: اختصاصی مجله اینترنتی پریهان

منبع

تمامی حقوق وب سایت محفوظ می باشد. | طراحی وب سایت توسط دارکوب