اگر به دنبال میزان قند گوشت گوسفندی باشید، پس حتما می دانید که گوشت گوسفندی برای بیماران دیابتی خوب است. بر طبق تحقیقات، گوشت گوسفندی ممکن است سالم تر باشد و نسبت به گوشت مرغ حاوی املاح معدنی بیشتری باشد. در مقایسه با گوشت قرمز، گوشت گوسفندی به عنوان یک جایگزین برتر در نظر گرفته می شود. بنابراین می توان گفت که مصرف گوشت گوسفندی در حد تعادل برای بیماران دیابتی ضرر ندارد.
طبق تحقیقات ما در مجله اینترنتی پریهان از مجله healthline، میزان قند گوشت گوسفندی در حد صفر است.
ارزش غذایی گوشت گوسفندی در هر 100 گرم:
کالری: 258
آب: 57 درصد
پروتئین: 25.6 گرم
کربوهیدارت: 0 گرم
قند: 0 گرم
فیبر: 0 گرم
چربی: 16.5 گرم
در ادامه به چند نکته مهم در مورد مصرف گوشت گوسفندی برای بیماران دیابتی اشاره می کنیم:
کلام آخر
قطعا با خواندن این مقاله فهمیدید که میزان قند گوشت گوسفندی در حد صفر است و بهتر است حتما در رژیم غذایی تان از آن استفاده کنید. لطفا نظر پزشک تان را در این مورد بپرسید.
منابع:
https://erodediabetesfoundation.org/is-mutton-good-for-diabetes-know-why/
https://www.healthline.com/nutrition/foods/lamb#nutrition