میزان قند پنیر خامه ای میتواند برای افراد دیابتی از اهمیت زیادی برخوردار باشد. اگر مبتلا به دیابت باشید قطعاً موقع خوردن پینر خامه ای این سوال به ذهن تان خطور خواهد کرد که آیا پنیر خامه ای برای دیابت ضرر دارد؟ اگر پزشک به شما گفته باشد که مبتلا به دیابت نوع 2 هستید، بسیار مهم است که بدانید کدام غذاها سطوح گلوکز خون شما را افزایش میدهد.
میزان قند پنیر خامه ای برای هر یک قاشق غذاخوری پنیر خامه ای، 0.5 گرم است. اما آیا یک فرد دیابتی میتواند به هر اندازه که میخواهد پنیر خامه ای مصرف کند. پاسخ این سوال این است که بله اگر دارای علائم دیابت باشید میتوانید پنیر خامه ای بخورید. اما باید برندی انتخاب کنید که حاوی کربوهیدارت پایینی است همچنین مانند سایر غذاها فقط باید به اندازه کم از آن مصرف کنید.
حتی میتوانید پنیر خامه ای تهیه کنید که از مقدار کمتری شکر و چربی نسبت به دیگر پنیرهای خامه ای استفاده شده است.
اگر هم مبتلا به دیابت نیستید و فقط نگران بالا رفتن سطوح گلوکز خونتان هستید باید بگوییم که میزان قند پنیر خامه ای که مصرف میکنید به نحوه کنترل بدنتان نسبت به قند و دیگر کربوهیدارت ها دارد. در مقاله دیگری با عنوان میزان خواص شیر برای بیماران دیابتی در مورد تاثیر شیر بر روی بیماران دیابتی صحبت کردهایم.
در هنگام انتخاب پنیر خامه ای باید به مقدار کربوهیدارت، میزان قند پنیر خامه ای و مقدار چربی و پروتئین آن دقت کنید.
لبنیات با کربوهیدرات پایین معمولاً حاوی چربی و پروتئین زیادی هستند. هر 28 گرم لبینات معمولاً حاوی 5 گرم کربوهیدارت است (هر فرد باید در روز 45 گرم کربوهیدارت مصرف کند). اگر میخواهید زیر 20 گرم کربوهیدارت در روز مصرف کنید، این مقدار پنیر خامه ای برای شما کافی است.
مانند همه محصولات غذایی نه تنها باید دقت کنید که میزان قند پنیر خامه ای که مصرف می کنید چقدر است بلکه باید بدانید که آن مقدار قند از کجا میآید.
منابع طبیعی مانند میوه در مقابل قندهای افزودنی مانند شربت ذرت با فروکتوز بالا یا شیرین کننده مرتبط با افزایش وزن و در طی زمان مرتبط با ابتلا به دیابت نوع دو هستند که سالانه میلیون ها نفر را تحت الاشعاع خود قرار می دهند. بنابراین در هنگام خرید پنیر خامه ای دقت کنید که قند آن از کجا تهیه شده است.
پنیر خامه ای فواید زیادی برای بدن ندارد و هنوز تحقیقات کمی نیز در مورد فواید بالقوه آن برای سلامتی بدن وجود دارد. اما برخی از فواید آن میتواند به صورت زیر باشد:
برخی افراد پنیر خامه ای را به کره ترجیح می دهند چون هم چربی کمتر و هم کالری کمتری دارد. با این وجود، در هر زمان نمی توان پنیر خامه ای را جایگزین کره کرد. اگر پنیر خامه ای با چربی پایین را انتخاب میکنید، حتی میتوانید چربی اشباع شده بیشتری را ذخیره کنید که مرتبط با افزایش خطر ابتلا به بیماری قلبی است. بهتر است از پنیر خامهای با چربی پایین برای غلیظ کردن غذاها مانند سوپ و سس به جای آرد و کره استفاده کنید.
با اینکه پنیر خامه ای مواد مغذی زیادی دارد، اما میزان ویتامین A آن خوب است. یک قاشق غذاخوری پنیر خامه ای حاوی 5 درصد نیاز روزانه شما به ویتامین A است. لبینات منبع خوب ویتامین A محسوب میشوند و گنجاندن چربی در یک وعده غذایی همراه با ویتامین A به جذب آن کمک میکند. پنیر خامهای حاوی چربی و ویتامین A است.
ویتامین A یک ریز مغذی ضروری است که نقش مهمی در چندین فرآیند بدن بازی میکند از جمله بینایی، واکنش ایمنی، ارتباط بین سلولی و تولید مثل. می توانید ویتامین A لازم را از لبینات دریافت کنید.
نتیجهگیری
اگر مبتلا به دیابت باشید و بخواهید کمی از فراستینگ پنیر خامه ای بخورید و نگران میزان قند پنیر خامه ای باشید جای درستی آمدهاید. در این مقاله در مورد پنیر خامه ای و تاثیر آن بر بیماران دیابتی صحبت کردیم. سعی کنید پنیر خامه ای را خودتان در خانه تهیه کنید چون هم مزه بهتری دارد و هم حاوی قند کمتری خواهد بود.