مرحله به مرحله طرز تهیه کاپوچینو با دستگاه و به‌صورت حرفه‌ای  

اگر به‌دنبال طرز تهیه کاپوچینو هستید، احتمالاً یکی از عاشقان کاپوچینو هستید. برای درست کردن کاپوچینو به دو مهارت مهم نیاز دارید: ریختن شات و کف کردن شیر. اگر این دو مهارت را یاد بگیرید، به‌راحتی می‌توانید کاپوچینوی‌تان را خودتان در منزل تهیه کنید.

کاپوچینو یک نوشیدنی ایتالیایی است که از قدیم با دو قسمت مساوی اسپرسو، شیر بخارپز و کف شیر بخارپز شده تهیه می‌شود. برخی به جای شیر از خامه استفاده می‌کنند. معمولاً حجم کاپوچینو نسبت به قهوه لاته کمتر است و دارای لایه ضخیم‌تری از فوم است. اسپرسو معمولاً با قهوه رُست و قهوه ریز آسیاب‌شده تهیه می‌شود. در ایتالیا، کاپوچینو به معنای «فنجان کوچک» است.

 

طرز تهیه کاپوچینو

طبق گزارش پریهان: برای تهیه کاپوچینو به مواد زیر نیاز دارید:

2 قاشق غذاخوری پودر قهوه رُست ریز

4 اونس آب

4 اونس شیر برای تهیه فوم شیر

 

مراحل تهیه کاپوچینو

ابتدا مواد را آماده کنید

مرحله یک آماده‌سازی کاپوچینو

آب را در دیگ داخل اسپرسوساز بریزید.

مرحله 2 اسپرسوساز

دو قاشق غذاخوری (2 شات) پودر قهوه را داخل پرتافیلتر بریزید.

مرحله سه اسپرسوساز

قهوه را با استفاده از تمپر فشار دهید. این کار را 2 الی سه بار تکرار کنید تا مطمئ شوید که پودر قهوه کاملاً ریز شده باشد.

مرحله چهار اسپرسوساز

پرتافیلتر را داخل ماشین اسپرسو قرار دهید و قفل کنید.

مرحله 5 اسپرسوساز

فنجان دمیتاس یا کاراف شیشه‌ای را که مخصوص دستگاه اسپرسوساز است، زیر هد گروپ قرار دهید و به مدت 23 تا 30 ثانیه مواد اسپرسو را داخل فنجان بریزید.

مرحله شش اسپرسوساز

 

وقتی شات ریخته شد، نوبت به درست کردن فوم شیر می‌رسد.

 

 

درست کردن فوم شیر

شیر را یا داخل فنجان شیشه‌ای یا یک ظرف فلزی کوچک بریزید.

مرحله یک درست کردن فوم شیر

 

لوله نازل بخار را داخل ظرف حاوی شیر قرار دهید، درست زیر سطح شیر قرار بگیرد.

مرحله دوم درست کردن فوم شیر

 

لوله نازل شیر را در اسپرسوساز قرار دهید. (شاید در این مرحله هر دستگاه فرق داشته باشد).

مرحله سوم درست کردن فوم شیر

مطمئن شوید که سر لوله نازل در داخل ظرف شیر قرار گرفته باشد. این کار باعث تشکیل بیشتر کف روی کاپوچینو می‌شود.

مرحله 5 درست کردن فوم شیر

ظرف شیر را به بالاتر، پایین‌تر و نزدیک‌تر حرکت دهید طوری که لوله نازل بخار بتواند هوا را داخل شیر وارد کند و کف شیر تشکیل شود. حباب‌ها باید کوچک‌ باشند.

مرحله شش درست کردن کف شیر برای کاپوچینو

 

وقتی کف شیر به دو برابر اندازه خود رسید، لوله نازل را خاموش کنید.

مرحله 7 درست کردن کف شیر برای کاپوچینو

 

بلافاصله پس از کف کردن شیر، فوراً آن را روی کاپوچینو بریزید.

 

تفاوت بین کاپوچینو و لاته

کاپوچینو از دو قسمت مساوی اسپرسو، شیر بخارپز و فوم تشکیل می‌شود. قهوه لاته از اسپرسو و شیر بخارپز همراه با یک فنجان رقیق فوم در روی قهوه تشکیل می‌شود.

 نکته مهم: توصیه می‌شود از آب تصفیه شده استفاده کنید، چون کیفیت آب می‌تواند بر مزه شات اسپرسو و کارکرد دستگاه اسپرسوساز تاثیر بگذارد.

 

 

 

تهیه و ترجمه: اختصاصی مجله اینترنتی پریهان

منبع: thespruceeats.com

تمامی حقوق وب سایت محفوظ می باشد. | طراحی وب سایت توسط دارکوب