تهیه غذاهای اصیل ایرانی با شوید خشک
وقتی لیست اصیل ترین غذاهای ایرانی را بررسی می کنیم، متوجه می شویم که سبزیجات معطر نقشی کلیدی را در طبخ آن ها بازی می کنند. یکی از این سبزیجات معطر که پایه ثابت غذاهای خوش طعم و عطر ایرانیست، شوید خشک...
وقتی لیست اصیل ترین غذاهای ایرانی را بررسی می کنیم، متوجه می شویم که سبزیجات معطر نقشی کلیدی را در طبخ آن ها بازی می کنند. یکی از این سبزیجات معطر که پایه ثابت غذاهای خوش طعم و عطر ایرانیست، شوید خشک است. اگر سری به خطه شمال بزنید، عطر خوش و سرمست کننده شوید خشک در غذاهای سنتی این خطه، برای شما به عطری ماندگار و جاودان بدل خواهد شد. نکته جالب و هیجان انگیزی که در مورد شوید وجود دارد این است که این سبزی معطر زمانی که خشک می شود، عطر دلپذیرتری از خود به جا می گذارد و این راز محبوبیت شوید خشک است. اگر قرار باشد از عطر فوق العاده این سبزی خشک در غذاهای اصیل ایرانی فاکتور بگیریم، میرسیم به ارزش غذایی بالا و خواص بی نظیر آن که تاثیر چشمگیری در تقویت سیستم ایمنی بدن و پیشگیری از انواع سرطان ها دارد.
شوید خشک توماناک.
عطر خوش یک قورمه سبزی جانانه با شوید خشک
اگر می خواهید به دستپخت کسی امتیاز بدهید، از او بخواهید که برای شما یک قرمه سبزی اصیل ایرانی بار بگذارد. عطر و طعم قرمه سبزی و میزان جا افتادن این خورشت نشان از حرفه ای بودن یک فرد در امر آشپزی دارد. ناگفته پیداست که یک از رکن های اصلی طبخ قورمه سبزی، این غذای اصیل ایرانی، استفاده از شوید خشک معطر است. پس اگر تصور می کنید طبخ قورمه سبزی اصیل ایرانی فوت و فن خاصی دارد که شما نمی دانید و باید آن را از سرآشپزهای حرفه ای بپرسید، سخت در اشتباهید. کافیست مواد اولیه طبخ این غذا را اصولی انتخاب کنید.
اگر به دنبال یک پکیج عالی برای طبخ قورمه سبزی؛ این غذای محبوب ایرانی هستید، پکیج سپیدان فروشگاه توماناک بی شک بهترین انتخاب خواهد بود. این پکیج حاوی شوید خشک، نعنا و سبزی خشک قرمه می شود. در یک کلام باید بگوییم که پکیج سپیدان راز رسیدن به عطر و طعمی بی نظیر در قرمه سبزی است. همان رازی که احتمالا سرآشپزهای حرفه ای می خواهند از شما مخفی بماند!
شوید خشک و رد پای عمیق آن در غذاهای شمالی
به خطه سرسبز و خاطره انگیز شمال که سفر کنید، عطر سرمست کننده غذاهای شمالی هوش از شما خواهد پراند. غذاهایی که با سبزیجات معطر و محلی طبخ می شوند. پخت غذا با شوید خشک در شمال کشور جزو مرسوم ترین آداب آشپزی است. پخت غذا با شوید خشک شامل پخت غذاهایی مثل ماهی شکم پر، مرغ ترش، گمج کباب، بادمجان ناردونی، کال کباب، سیرابیج و خورشت ترش واش می شود.
در واقع آنچه که باعث جذب مشتریان به یک رستوران می شود، عطر و طعم غذاهای آن است. در نتیجه رستوران های محلی رقابت شدیدی بر سر عطر و طعم غذاهای شمالی با یکدیگر دارند. به همین دلیل است که باید از بهترین و خوش عطرترین سبزیجات برای پخت این غذاهای سنتی استفاده کرد. با خرید سبزی خشک توماناک می توانید یک پله جلوتر از رقبای خود در عرصه رستوران داری و آشپزی بایستید و مشتریان خود را با رایحه بی نظیر غذاهای محلی بر سر ذوق بیاورید.
خرید پکیج سبزیجات خشک.
با شوید خشک، پرچم غذاهای اصیل ایرانی را بالا نگه دارید
اگر جزو آن دسته از آشپزهایی هستید که حفظ اصالت غذاهای ایرانی برای شما مهم است، باید خرید سبزی خشک توماناک را در دستور کار خود قرار دهید. برخی افراد تصور می کنند شوید تازه فرقی با شوید خشک ندارد در حالی که تاثیر این دو در غذا از زمین تا آسمان است. شوید خشک به واسطه از دست دادن آب خود، عطر و رایحه فوق العاده ای ساطع می کند. بنابراین هرگز نمی توان عطر و رایحه ماندگار شوید خشک را در شوید تازه یافت. به همین دلیل است که آشپزهای حرفه ای در طبخ غذاهای ایرانی مانند کوکو سبزی، قرمه سبزی و انواع خورشت سبزی از سبزیجات خشک استفاده می کنند.
پس اگر شما هم میخواهید حرفه ای به نظر برسید و به قول خودمان در پخت غذاهای ایرانی آبرو داری کنید، توصیه می کنیم که یک بسته از این سبزی خشک را درون کابینت خانه تان داشته باشید. یک بسته 120 گرمی شوید خشک توماناک، تعداد دفعات متعددی از طبخ غذا را پاسخ دهی می کند. شما می توانید این بسته 120 گرمی را به مدت دو سال در محل خشک و خنک نگهداری کنید.
استفاده از شوید خشک برای آماده سازی ترشی های اصیل ایرانی
یکی از کاربردهای اصلی شوید خشک، استفاده از این سبزی خشک در آماده سازی ترشی های ایرانی است. در اصل راز خوش طعم شدن ترشی های ایرانی چیزی نیست جز استفاده از سبزی های خشک معطر و با کیفیت. با استفاده از سبزیجات خشک می توانید ترشی های فوق العاده ترد، خوش عطر و خوشمزه درست کنید و هنر آشپزی تان را حسابی به رخ بکشید. دقت داشته باشید که سبزی خشک مورد استفاده شما باید از نوع محلی باشد. این دقیقا همان چیزی است که می تواند فوت کوزه گری شما در آشپزی ایرانی محسوب شود. شوید خشک های محلی عطر سرمست کننده ای دارند و نمی توان رایحه آن ها را با رایحه سبزی خشک های دیگر مقایسه کرد.
رایحه عالی شوید و سبزیجات خشک.
مزه واقعی آش های سنتی ایرانی با سبزیجات خشک
شوید خشک کاربرد ویژه ای در طبخ انواع آش های سنتی ایرانی دارد. مزه آش های اصیل ایرانی که دستپخت مادربزرگ ها و مادرها بود را می توان هنوز هم زیر دندان حس کرد. فوت کوزه گری این عزیزان در طبخ آش های خوشمزه چیزی نبود جز استفاده از سبزیجات خشک از جمله شوید. شوید خشک در طبخ آش های ایرانی از جمله آش رشته، آش دوغ، آش تبریزی، آش عدس، انواع آش های زمستانی و آش برنج کاربرد دارد. شوید رمز خوش طعم شدن این آش های سنتی و ایرانی است. عطر خوشی که از شوید ساطع می شود، بوی خوش آش های سنتی را تا چند محله آن طرف تر هم می کشاند.
به همین دلیل است که قدیمی تر ها سبزیجات از جمله شوید را در خانه خشک می کردند. به این دلیل که عطر آن ها حفظ شود. توماناک به عنوان یکی از مجموعه های حرفه ای در زمینه فروش انواع سبزیجات خشک، از بهترین تجهیزات و بهترین سبزیجات محلی برای تولید شوید خشک استفاده می کند. عطر و طعم غذاهای نوستالژیک گذشته با سبزیجات خشک توماناک برای شما زنده خواهد شد.
شوید خشک یا داروخانه؟!
اگر خواص بی نظیر شوید خشک را می دانستید احتمالا آن را در هر غذایی که طبخ می کردید مورد استفاده قرار می دادید! شوید را می توان یک داروخانه تمام عیار دانست. می پرسید چرا؟ به این دلیل که این سبزی خشک سرشار از مواد معدنی، ویتامین و پروتئین است. از کلسیم و آهن گرفته تا پتاسیم و سدیم و ویتامین های ضروری برای بدن مانند ویتامین آ و ویتامین ث همگی در این سبزی معطر گرد هم آمده اند.
شوید خشک سرشار از آنتی اکسیدان است و همه ما به خوبی می دانیم که امروزه روز مصرف غذاهایی که سیستم ایمنی بدن را در برابر رادیکال ها تقویت می کنند تا چه حد ضروری است. با مصرف شوید خشک در غذاها شما لطف بزرگی به خانواده تان خواهید کرد. این محصول به تقویت دندان ها و استخوان ها کمک زیادی می کند و برای درمان بیماری های گوارشی معجزه آسا ظاهر می شود. بالا رفتن مقاومت بدن در برابر سرماخوردگی، کاهش التهاب، تاثیر مثبت روی سلامت روان، سم زدایی از بدن، تنظیم کلسترول و قند خون و حفظ سلامت کبد همگی تاثیرات مثبت استفاده از شوید خشک در غذاهاست. به همین دلیل است که می گوییم شوید خشک دست کم از یک داروخانه ندارد!
مزایای سبزیجات خشک.
ویژگی های بهترین شوید خشک چیست؟
اگر می خواهید آشپزی تان زبانزد خاص و عام شود باید در خرید سبزیجات خشک دقت زیادی به خرج بدهید. به ویژه اگر قصد دارید شوید خشک خریداری کنید. شوید خشک باید ویژگی های زیر را داشته باشد:
- دستچین شده از مناطق خوش آب و هوا باشد.
- به صورت علمی و استاندارد فرآوری شده باشد.
- عطر و رایحه فوق العاده ای داشته باشد.
- عاری از هر گونه آلودگی و ناخالصی باشد.
- دارای بسته بندی استاندارد و مقاوم در برابر رطوبت باشد.
- ماندگاری بالایی داشته باشد.
- سرشار از عناصر مغذی و ویتامین باشد.
- دارای شماره پروانه بهداشت باشد.
به واسطه وجود این ویژگی ها می توان برچسب ایده آل را روی شوید خشک زد. موارد ذکر شده اساسا ویژگی های اصلی شوید خشک توماناک می باشند. به همین جهت است که پیشنهاد هر آشپز حرفه ای، خرید شوید خشک توماناک می باشد.
کلام پایانی
اصیل ترین و محبوب ترین غذاهای ایرانی با سبزیجات معطر گره خورده اند. به همین جهت خشک کردن سبزیجات از دوران قدیم تا به امروزی امری متداول و مرسوم بوده است. شوید خشک یکی از ارکان اصلی در طبخ ماندگارترین غذاهای ایرانی از جمله قورمه سبزی، کوکو سبزی، انواع آش، غذاهای محلی شمال و تهیه انواع ترشیجات است. اگر به دنبال این هستید که دیگران را با دستپخت درجه یک و بی نظیرتان تحت تاثیر قرار دهید، باید بهترین سبزیجات خشک را خریداری کنید. توماناک به عنوان یکی از قوی ترین مجموعه های عرضه انواع سبزیجات خشک، از بهترین و تازه ترین سبزیجات محلی و معطر استفاده می کند. شما می توانید برای خرید شوید خشک از فروشگاه توماناک به وبسایت این مجموعه مراجعه کنید و یا با کارشناسان ما در تماس باشید.