پنج روغن برای درمان میگرن که تاثیرگذار هستند

اگر بخواهیم در مورد روغن برای درمان میگرن صحبت کنیم باید بگوییم که روغن‌های ضروری از مایعات غلیظ شده‌ای از برگ‌ها، ریشه‌ها، گل‌ها یا دیگر قسمت‌های گیاه گرفته می‌شوند. رایحه درمانی اغلب شامل روغن‌های ضروری است که می‌تواند مزیت‌های زیادی برای سلامتی داشته باشد از جمله کاهش استرس و بهبود گردش خون از طریق محرک‌های حسی.

حتی روغن‌های ضرروی می‌توانند به درمان بیماری‌های خاص مانند سردرد و میگرن نیز کمک کنند. روغن‌های مختلف، مزیت‌های مختلفی دارند. همچنین آنها بدون عوارض جانبی هستند که می‌توانند همراه با داروهای میگرن و سردرد مصرف شوند. برخی از روغن‌های ضروری می‌توانند به کاهش استرس کمک کنند که در اثر آن سردردهای تنشی تسکین پیدا می‌کنند.

 

روغن برای درمان میگرن

روغن‌های ضروری باید با یک روغن حامل مانند روغن نارگیل، روغن زیتون، روغن بادام شیرین یا روغن جوجوبا مخلوط شوند. پنج قطره روغن ضروری را با یک اونس روغن حامل مخلوط کنید. روغن‌های ضروری هرگز نباید به‌طور مستقیم بر روی پوست استفاده شوند یا هضم شوند.

 روغن نعناع

روغن نعناع یکی از رایج‌ترین روغن‌های ضروری برای درمان میگرن و سردرد است. برای استفاده از روغن نعناع، آن را با روغن حامل دیگر مانند روغن نارگیل ترکیب کنید و بر روی شقیقه‌ها بمالید.

 

چگونه از روغن نعناع برای درمان سردرد استفاده کنیم

 

روغن رزماری

روغن رزماری دارای خواص ضد التهابی و ضد درد است. این روغن برای درمان میگرن سالها است که برای کاهش استرس، تسکین درد و بهبود گردش خون استفاده می‌شود که به کاهش سردرد استفاده می‌کند.

یک مطالعه در سال 2013 نشان داد که روغن رزماری همراه با دیگر داروها به کاهش علائم میگرن کمک می‌کند. همچنین این روغن به کاهش بیخوابی و شل شدن عضلات کمک می‌کند که در نتیجه سردرد کاهش می‌یابد. برای استفاده از روغن رزماری، می‌توانید ناحیه تحت تاثیر را با چند قطره روغن رزماری که با روغن حامل مانند روغن نارگیل ترکیب شده است ماساژ دهید. همچنین گفته می‌شود که بوی روغن رزماری می‌تواند باعث تسکین درد شود.

 

روغن اسطوخودوس

روغن اسطوخودوس به‌عنوان روغن برای درمان میگرن معمولاً برای کاهش استرس استفاده می‌شود. همچنین شواهدی وجود دارند که نشان می‌دهند روغن اسطوخودوس می‌تواند به درمان میگرن کمک کند.

استشمام بوی روغن ضروری اسطوخودوس می‌تواند به کنترل حمله‌های میگرنی کمک کند. یک مطالعه در سال 2013 نشان داد که افراد پس از 15 دقیقه استنشاق روغن اسطوخودوس با کاهش قابل توجهی از درد مواجه شدند.

می‌توانید روغن اسطوخودوس را که رقیق شده است بر روی پوست بزنید یا روغن رقیق شده را به وان حمام اضافه کنید تا از مزیت‌های آن استفاده کنید.

 

روغن بابونه

روغن ضروری بابونه باعث آرام شدن بدن و آرام شدن عضلات می‌شود. به همین دلیل می‌تواند به درمان سردردهای تنشی کمک زیادی کند. همچنین به درمان اضطراب و بیخوابی کمک می‌کند که علت اصلی سردرد محسوب می‌شوند. زنان باردار نباید از روغن بابونه استفاده کنند چون باعث سقط جنین می‌شود.

می‌توانید چند قطره روغن ضروری بابونه رقیق‌شده را با یک روغن حامل در وان حمام بریزید و بوی آن را موقع حمام استنشاق کنید.

 

روغن اوکالیپتوس

اگر سردرتان به خاطر مشکلات سینوسی باشد، روغن ضروری اوکالیپتوس می‌تواند بهترین دوست‌تان باشد. این روغن به پاکسازی سینوس‌ها کمک می‌کند و به تسکین تنش سینوسی که باعث سردرد می‌شود کمک می‌کند.

همچنین یک مطالعه در سال 1994 نشان داد که ترکیبی از روغن نعناع، روغن اوکالیپتوس و اتانول دارای تاثیرات تسکین‌کننده هم برای عضلات و هم بر روی ذهن دارد که می‌تواند باعث تسکین سردرد شود. می‌توانید چند قطره روغن اوکالیپتوس را با یک روغن حامل مخلوط کنید و بر روی سینه بمالید تا به پاکسازی سینوس‌ها کمک کند یا چند قطره از این روغن را به آب داغ اضافه کنید و آن را اشتنشاق کنید.

 

خطرات و عوارض

در کل روغن‌های ضروری بی‌خطر هستند و بسیاری از آنها در مقایسه با داروهای مخصوص درمان دارای عوارضات جانبی بسیار کمی هستند.

بزرگترین عوارض جانبی این روغن‌ها، خطر واکنش آلرژیکی یا تحریک پوست است. به کار بردن روغن‌ها بر روی پوست می‌تواند موجب تحریک پوست شود از جمله احساس سوزش، قرمزی یا خارش.

برای پیشگیری از تحریک پوست، قبل از استفاده آن را تست کنید: چند قطره روغن ضروری رقیق‌شده را بر روی پوست بزنید. اگر در طی 24 تا 48 ساعت هیچ واکنشی مشاهده نشد، استفاده از روغن برای درمان میگرن بی‌خطر است. روغن اسطوخودوس و روغن رزماری برای کودکان زیر یک سال و زنان باردار می‌تواند خطرناک باشد.

اگر به بیماری‌هایی مانند آسم یا مشکلات قلبی مبتلا هستید، روغن‌های ضروری می‌توانند موجب بروز مشکلاتی شوند. قبل از استفاده از این روغن‌ها با پزشک متخصص مشورت کنید.

تهیه و ترجمه: اختصاصی مجله اینترنتی پریهان

تمامی حقوق وب سایت محفوظ می باشد. | طراحی وب سایت توسط دارکوب