اگر به دنبال عفونت سوراخ گوش هستید، باید به دقت همه دستورالعملها را اجرا کنید. اگر عفونت سوراخ گوش جزئی باشد، میتوانید در خانه و بهراحتی درمان کنید.
پیرسینگ یا سوراخ کردن گوش نوعی زخم باز محسوب میشود. ترمیم سوراخ لاله گوش معمولاً بین شش تا هشت هفته طول میکشد. ترمیم سوراخ غضروف گوش که قسمت سفتتر گوش است، بهطور کلی طولانیتر است و میتواند مستعد عفونت باشد. به چندین روش مختلف، سوراخ گوش دچار عفونت میشود.
اگر ابزارهایی که برای سوراخ گوش استفاده میشود ضد عفونی نشده باشند، احتمال زیادی وجود دارد که گوش سوراخ شده دچار عفونت شود. همچنین اگر فردی که گوشتان را سوراخ میکند از دستکش استفاده نکند، گوش دچار عفونت میشود. در ادامه این قسمت از پریهان به چگونگی تشخیص عفونت گوش میپردازیم:
تشخیص و درمان عفونت سوراخ گوش نسبتاً راحت است. علائم آن ممکن است بهصورت زیر باشد:
درما عفونت سوراخ گوش اگر جزئی باشد، ممکن است به راحتی در خانه درمان شود. اگر غضروف گوشتان را سوراخ کردهاید و احساس میکنید که چار عفونت شدهاید، باید از درمانهای دارویی استفاده کنید. معمولاً درمان این نوع عفونتها کمی سختتر است و ممکن است به آنتیبیوتیک نیاز داشته باشید. حتی در برخی مواقع، عفونتهای غضروفی نیاز به بستری شدن دارند.
برای درمان عفونت سوراخ گوش که جزئی هستند میتوانید مراحل زیر را طی کنید:
بعد از اینکه عفونت را تمیز کردید، این روند را روزی دوبار تکرار کنید تا عفونت بهطور کامل بهبود یابد.
همانطور که در بالا اشاره کردیم درمان عفونت سوراخ گوش در خانه بهراحتی امکانپذیر است. اما اگر با علائم زیر مواجه شدید، به دنبال درمان دارویی باشید:
برای پیشگیری از عفونت، ابتدا باید پیرسینگ توسط یک فرد متخصص انجام گیرد. به هیچ وجه در خانه پیرسینگ انجام ندهید. مطمئن باشید که همه وسایل و ابزارها ضد عفونی شده باشند. بعد از اینکه پیرسینگ کردید، گوشها را دو بار در روز با سالی استریل تمیز کنید. چرخاندن جواهرات در گوش ممکن است منجر به عفونت شود. میتوانید اطراف سوراخ گوش را بدون چرخاندن گوشواره تمیز کنید.
تهیه و ترجمه: اختصاصی مجله اینترنتی پریهان
منبع: healthline.com