علت درد چشم در زمان پریودی چیست؟

بسیاری از خانم‌ها با درد چشم در زمان پریودی روبه‌رو می‌شوند. بعد از همه اینها، هورمون‌ها می‌توانند بر رفتار، وزن و سطوح انرژی تاثیر بگذارند، از این رو نباید انتظار داشت که تغییرات هورمونی بر چشم تاثیری نداشته باشد. در این مقاله از سایت پریهان می‌خواهیم به این موضوع بپردازیم.

 درد چشم در زمان پریودی

استروژن می‌تواند موجب تغییرات در چشم شود. در طول قاعدگی سطوح استروژن افزایش می‌یابد و برخی از زنان از مشکلات درد چشم در پریودی شکایت می‌کنند. برخی از زنان نیز گفته‌اند که در طول این دوران چشم‌های‌شان خیس می‌شود. در طول دوران بارداری نیز افزایش سطوح استروژن و پروژسترون می‌تواند منجر به تاری دید و مشکلاتی در تمرکز شود. تغییرات در دید چشم نیز بعد از بیرون آوردن رحم معمول است، اما دید چشم در اغلب اوقات با هورمون درمانی ثابت می‌ماند.

 

نوسانات استروژن موجب خشکی چشم می‌شود

همچنین تغییرات در سطوح استروژن می‌تواند منجر به خشکی چشم شود که نوعی بیماری است که در آن چشم فرد فاقد اشک است. زنان یائسه بیشتر در معرض خشکی چشم قرار دارند و داروهایی مانند آنتی‌هیستامین‌ها و ضدافسردگی‌ها می‌توانند موجب تشدید این بیماری شوند. خشکی چشم با داروهایی که پزشک متخصص تجویز می‌کند قابل درمان است. این داروها باعث تولید اشک چشم می‌شوند. با این‌وجود برخی از زنان از اشک‌های مصنوعی بدون نسخه استفاده می‌کنند که باعث مرطوب‌شدن چشم می‌شوند. اگر خشکی چشم اذیت‌تان می‌کند احتمالاً به‌خاطر تغییرات هورمونی است. این پیغام‌رسان‌های شیمیایی به همه جای بدن انتقال می‌یابند، از این رو جای تعجب ندارد که چشم را هم تحت تاثیر قرار دهند.

 

چگونه از چشم‌های‌مان در زمان پریودی محافظت کنیم؟

تغییرات بینایی مرتبط با هورمون در طول چرخه قاعدگی و بارداری معمولاً موقتی هستند. برای حفظ سلامت بینایی چند مرحله را باید رعایت کنید:

  • سالانه برای معاینه چشم به نزد چشم پزشک بروید. بیماری‌های مربوط به چشم از جمله کوری تدریجی و تباهی لکه زرد در مراحل اولیه بدون علامت هستند، از این رو هر سال باید یکبار توسط چشم پزشک معاینه شوید. اگر متوجه هر گونه تغییر در چشم شدید یا احساس می‌کنید که چشم‌های‌تان درد می‌کند، بهترین کار این است که توسط چشم پزشک معاینه شوید.
  • از رژیمی پیروی کنید که حاوی میوه‌ها، سبزیجات، ماهی و غلات کامل است. یک رژیم مغذی پر از اسیدهای چرب امگا3، ویتامین‌های A،B، C، E و K و دیگر آنتی‌اکسیدان‌ها و املاح معدنی باعث تغذیه چشم می‌شوند. از غذاهای فرآوری‌شده و غذاهایی با شیرین‌کننده‌های مصنوعی خودداری کنید.
  • در مورد مصرف روغن گل پامچال، تخم کتان یا دیگر مکمل‌های مغذی با پزشک مشورت کنید. این مکمل‌ها به تقویت دید کمک می‌کنند و سلامت چشم را بهبود می‌بخشند.

تهیه و ترجمه: اختصاصی مجله اینترنتی پریهان

تمامی حقوق وب سایت محفوظ می باشد. | طراحی وب سایت توسط دارکوب