زردچوبه یکی از ادویه های مشهور هندی است که بسیاری از افراد می خواهند بدانند بهترین زمان مصرف زردچوبه چه زمانی است. زردچوبه پر از کورکومین است که یک ترکیب ضد التهاب بسیار قوی و دارای خواص آنتی اکسیدانی است. در سالهای اخیر، زردچوبه به صورت مکمل نیز تهیه شده است. اما از این ادویه چگونه باید استفاده کرد تا بیشترین تاثیر را داشته باشد؟
برای اینکه خواص زردچوبه را به حداکثر برسانید باید در مورد بهترین زمان مصرف زردچوبه اطلاعات دقیقی داشته باشید. در پریهان با ما همراه باشید تا در این مورد بیشتر بدانید.
مطالعات متعددی نشان داده اند که مصرف کورکومین همراه با غذا موجب جذب چشمگیر آن می شود. یک مطالعه نیز نشان داده است که مصرف زردچوبه همراه با غذا موجب افزایش 2000% در زیست پذیری می شود. محققان بر این باور هستند که غذا به تولید صفرا کمک می کند که قابلیت حل پذیری و جذب کورکونی را در روده آسان می کند. اگر از کپسول یا مکمل زردچوبه استفاده می کنید می توانید در حین غذا خوردن یا بلافاصله بعد از غذا آن را مصرف کنید. استفاده از شیاف زردچوبه در مقاله دیگری در همین وب سایت توضیح داده شده است.
نکته: برای جذب بیشتر می توانید زردچوبه را همراه با روغن هایی مانند روغن نارگیل، روغن زیتون و یا روغن تخم کتان استفاده کنید.
با اینکه مصرف زردچوبه همراه با غذا بهترین زمان مصرف زردچوبه محسوب می شود، اما مصرف آن با شکم خالی هم مزیت های خودش را دارد. یک مطالعه گزارش کرد که مصرف زردچوبه در ابتدای صبح و ناشتا منجر به جذب سریع و پیک بالاتر سطح خون در مقایسه با مصرف آن در طی روز می شود. فقط باید به این نکته توجه کنید که مصرف دوز بالای زردچوبه در ناشتا و با شکم خالی ممکن است خطراتی مانند سردرد یا تهوع در افراد حساس را به همراه داشته باشد. بنابراین، اگر ابتدای صبح را برای بهترین زمان مصرف زردچوبه انتخاب می کنید دوز آن نباید بیشتر از 500 میلی گرم باشد.
منابع
https://www.cibdol.com/blog/1870-is-there-a-best-time-to-take-turmeric