بسیاری از مردم دنیا بر این باور هستند که غذاهای تند و ادویه دار برای زنان باردار مضر هستند. اما این باور تا چه حد می تواند درست یا نادرست باشد. البته ادویه های ممنوعه در دوران بارداری می توانند تاثیرات ناخوشایندی بر جای بگذارند، مخصوصاً اگر موجب ناراحتی دستگاه گوارشی شوند.
ادویه های ممنوعه در دوران بارداری نه تنها می توانند برای جنین مضر باشند، بلکه برای زنان باردار نیز مضر هستند. پس بهتر است این ادویه ها را بشناسید و از مصرف بیش از حد آنها خودداری کنید. در ادامه با این ادویه ها آشنا می شویم:
خیلی از زنان از زردچوبه برای باردار شدن استفاده می کنند. اما خوردن بیش از حد زردچوبه در بارداری می تواند خطرات زیادی به همراه داشته باشد که سقط جنین یکی از این موارد است. البته زردچوبه دارای خواص مفیدی است که اگر در حد تعادل استفاده شود مزایای زیادی برای زنان باردار دارد.
رازیانه دارای خواصی است که موجب بهبود مشکلات گوارشی می شود و در بسیاری از کشورها به عنوان خوشبو کننده دهان استفاده می شود. با این وجود، زنان باردار باید از مصرف این ادویه خودداری کنند. این ادویه باعث ایجاد انقباضات رحمی می شود و از این رو در سه ماهه سوم باید به شدت از مصرف آن خودداری کرد.
مزه تخم شنبلیله کمی تلخ است و بیشتر برای تند کردن غذاها از آن استفاده میشود. مصرف این ادویه در بارداری ممکن است باعث سرگیجه شود.
کلام آخر
در دوران بارداری باید مراقب هر آنچه که می خورید باشید. در این مقاله، ادویه های ممنوعه در دوران بارداری معرفی کردیم که با شناسایی آنها می توانید خطر سقط جنین و هرگونه مشکل دیگر را تا حدود بسیار زیادی کاهش دهید. توصیه ما این است که قبل از مصرف هر گونه ادویه ای با پزشک متخصص مشورت کنید.
منابع: